Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ideg(en)rendész

Mi vagyunk azok, akiknek köszönheted az ételt az asztalodon, a meleget az otthonodban, az orvost a rendelőben és a pedagógust az iskolában...mégis szíven szúrsz bennünket a saját otthonunkban, a buszon, az utcán vagy a diszkóban. Másodlagos állampolgárai vagyunk az országnak, akiken a hatalom, a média és te is keresztül nézel, láthatatlanok vagyunk nem több, mint légnép. Nem ismeritek a szokásainkat, nem tisztelitek a törvényeinket, nem vesztek részt a közösségünk építésében sem tettlegesen, sem hallgatólagosan, sok esetben a nyelvünket sem beszélitek rendesen... ti tehát 'idegenek' vagytok!

Friss topikok

  • LadyDevonshire: @Hefty: Örülök, hogy nem csak én érzek így ezzel kapcsolatban. (2013.02.11. 15:49) Etessük, hogy öljön?
  • LadyDevonshire: Az én véleményem sem a bőrszín miatt alakult ki, mégis sajnos a bőrszínhez kapcsolódik..uppercasel... (2013.02.05. 12:43) Én vagyok a cigányság igazi barátja!

Címkék

2013.02.25. 17:03 Hefty

Hallott valaki valamit?

Emberek!

602213_585758301452721_1249847627_n.jpg

Ma február 25-e van, vagyis a kommunista diktatúra áldozatainak hivatalos emléknapja. Valamiért ezt a napot nem előzte meg hosszú előkészület, nem tartottak emlékmeneteket, a kutya nem szólt egy szót sem, nem öltött fel senki sárga csillagot és ami a legbosszantóbb, hogy SENKI NEM KÉRT BOCSÁNATOT!

A holokauszttal tele a kispolc, holott az egy népcsoport, méghozzá a zsidóság tragédiája nem pedig a magyar népé(én például egy csöppet sem érzem a magaménak). Régebben is történt és már 70 éve kéregetünk érte bocsánatot és emeljük a tétet (ami persze soha nem lesz elég), míg a kommunista diktatúra áldozatairól csak 23 éve lehetne egyáltalán beszélni(persze senki nem beszél...). Hogy lehet ez?

Én ezzel a pár kérdéssel emlékeznék meg mindenkiről, aki érintett:

- Miért nem kért ma SENKI bocsánatot? Míg a holokausztért hetente kérünk, bár már szinte senki nem él azok közül, akik a népírtást elkövették (túlélők érdekes módon annyian vannak, mint a hangyák eső előtt...), addig a mai napon megemlékezett gaztettekért senki nem kért bocsánatot(és nem avatott szobrot, emléktáblát, nem tartott menetet, nem szervezett kiállítást stb...), bár elkövetői még szép számmal itt mászkálnak közöttünk.

- Hol vannak ma a politikusok? Miért nem kér bocsánatot Szarházy az egész kompánia nevében, miért nem tart önvizsgálatot a képviselők jelentős része, aki kiszolgálta az előző rendszert? Lenne mit gyónni elvtársak! Bezzeg a holokauszt kapcsán mindenki ordítva követeli a bűnösök felelősségre vonását és a zsidó érdekeket sértő gondolatok azonnali megtorlását.

- Áder miért nem járja sorra azokat a katolikus papokat, akiket ez a szemét rendszer ellehetetlenített és miért nem hajbókol előttük sűrű bocsánatkérések közepedte? Ha annyira ráér, hogy egy exrabbit fel tudott keresni, mert egy dühös srác inzultálta a vallása miatt, akkor miért nem zarándokol el azokhoz a papokhoz, vagy legtöbb esetben szerencsétlenek végső nyughelyéhez, akiket a kommunista diktatúra börtönbe zárt vagy a másvilágra küldött? De komolyan legalább egy levelet megereszthetne, elvégre egy keresztény országban élünk.

- A média miért hallgat, mint a sír? Nem elég aktuális, nem eléggé borzolja a kedélyeket? Esetleg túl sok, túl befolyásos embert érint kínosan? Miért nem járt ma reggel 'Szarházy' vagy Lendvai a tévében és miért nem kellett kínosabbnál kínosabb kérdésekre válaszolnia elvakult szélsőjobbos újságírók gyűrűjében, mint ahogy kell ezt hetente megtennie Jobbikos képviselőknek fordított felállásban?

- Miért nem esik szó a kommunista diktatúra áldozatainak kárpótlásáról? Túl sokan volnának? Inkább a zsidók kárpótlását emelik 1 év alatt 225%-ra?

Ez nem az összes kérdésem, de kezdetnek megteszi...

Végezetül még annyit, hogy tanulságos megnézni a két oldalt és összevetni a kormány által propagált rendezvények számosságát és volumenét:

http://holokausztaldozatai.kormany.hu/

http://kommunizmusaldozatai.kormany.hu/

:(

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://idegenrendesz.blog.hu/api/trackback/id/tr305104848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása