Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ideg(en)rendész

Mi vagyunk azok, akiknek köszönheted az ételt az asztalodon, a meleget az otthonodban, az orvost a rendelőben és a pedagógust az iskolában...mégis szíven szúrsz bennünket a saját otthonunkban, a buszon, az utcán vagy a diszkóban. Másodlagos állampolgárai vagyunk az országnak, akiken a hatalom, a média és te is keresztül nézel, láthatatlanok vagyunk nem több, mint légnép. Nem ismeritek a szokásainkat, nem tisztelitek a törvényeinket, nem vesztek részt a közösségünk építésében sem tettlegesen, sem hallgatólagosan, sok esetben a nyelvünket sem beszélitek rendesen... ti tehát 'idegenek' vagytok!

Friss topikok

  • LadyDevonshire: @Hefty: Örülök, hogy nem csak én érzek így ezzel kapcsolatban. (2013.02.11. 15:49) Etessük, hogy öljön?
  • LadyDevonshire: Az én véleményem sem a bőrszín miatt alakult ki, mégis sajnos a bőrszínhez kapcsolódik..uppercasel... (2013.02.05. 12:43) Én vagyok a cigányság igazi barátja!

Címkék

2013.02.06. 13:00 Hefty

Ti mertek segíteni?

A minap újra fókuszba került a Bándy-ügy, mégpedig abból az okból, hogy nyílvánosságra került a koronatanú vallomásának egy részlete, miszerint:

A szemtanú a gyilkosság éjszakáján kiment valamiért házának udvarára, ekkor látta meg a "látszólag partiból hazafelé igyekvő párt". Akkor még nem tűnt neki gyanúsnak a jelenet. Az is csak később tudatosult benne, hogy a lány furcsán viselkedett. Ugyanis a későbbi gyilkos úgy ölelte át a rémült Bándy Katát, hogy ő képtelen volt kibújni a szorításból. Segítségért azonban nem mert kiáltani. (kuruc.info)

Akinek nem ismert a történet itt megszerezheti az alapvető információkat:

http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1ndy_Kata-gyilkoss%C3%A1g

A vallomásból tehát kiderül, hogy az illető látta, hogy egy meglehetős köztörvényes tekintetű férfi egy riadt magyar lányt ölelget az utcán, úgy, hogy az moccani sem bír.

Vizsgáljuk meg a lehetőségeinket a szemtanú helyében! Egy kis segítség a helyzet átéléséhez, ő az illető férfi:1_o_pentek_laszlo-FACEBOOK_blikk_allo.jpg

1. Kata segítségért kiállt:
a., Figyelmen kívül hagyjuk, nem foglalkozunk vele, biztos részeg, vagy nem hagyja el az erőszakos pasiját és minden buli után inkább sikongat az utcán (láttunk már ilyet) -> Katát megölik, nekünk semmi bajunk nem esik
b., Kérdőre vonjuk a férfit tisztes távolból, hogy mit erőszakoskodik azzal a szegény lánnyal. -> Katát azonnal megöli mi meg retteghetünk, hogy a rendőrség előbb találja-e meg őt, mint ő minket.
c., Kiszaladunk és a riadt nő segítségére sietünk.-> ha kés van nála szinte bizonyosan meghalunk, ha nincs, akkor agyonver, Kata talán megmenekül.
d., Beszaladunk és hívjuk a rendőrséget. -> Mire kiérnek a "pár" eltűnik és Kata meghal, ha meg véletlen időben megtalálják őket a férfi kap egy ejnyebejnyét, azzal, hogy viselkedjen már rendesen majd szélnek eresztik, mi pedig ülhetünk a verejtékünkben, hogy mikor talál ránk a bosszúvágytól vezérelve. Sem törvények sem a rendőrség nem véd meg minket, mi persze nem védhetjük, meg többnyire nem is tudjuk megvédeni magunkat és az egészből ügy majd csak a rothadó hullánk (és esetleg további családtagjaink hullái) fölött lesz.

2. Kata nem szól:
a., Nem fogunk gyanút, mert hát egy ijedt nő önmagában nem ritkaság, ha egy ilyen pali ölelgetne mi is hasonló képet vágnánk, ő dolga.-> Ez a forgatókönyv történt
b., Elkezdünk akadékoskodni és utána szólunk a "pár"-nak tisztes távolból. Jelen helyzetben valószínűleg az 1/b eset áll fenn, de ha véletlen tévedünk és tényleg egy esetleg ittasan hazafelé tartó párról van szó, akkor a legény tuti beugrik a kertünkbe egy kiadós verés erejéig és felordítják az egész környéket.
c., Kiszaladunk és közvetlen közelről tesszük fel a kérdést, hogy ugyan mitől ilyen rémült ez a lány? Jelen esetben ez az 1/c eset, de ha tévedünk és valóban egy párról van szó, akkor először lerasszistáznak minket, majd agyba főbe leszünk verve.
d., Beszaladunk és hívjuk a rendőrséget azzal, hogy láttunk egy ijedt tekintetű lányt és egy csúnya bácsit sétálni az utcán és lehet, hogy ebből még baj lesz. -> Megköszönik szépen majd miután már nem él a vonal hangos röhögés közepedte megválasztanak minket a hét idióta feljelentőjének és Kata meghal. Másnap persze odafagy a mosoly az arcukra de a tényen nem változtat.

Mérlegelve a lehetőségeket nincs túl jó esélyünk, mert ha az összetűzést sikerül is megúsznunk és a komának mondjuk a nyakát törjük óriási bajban vagyunk. Szegény Katának még rosszabbak a kilátásai, de most őszintén ilyen szituációban ki mer akadékoskodni? Amikor a tévében naponta mondanak be olyan híreket, hogy védtelen embereket hálálra vertek egy doboz tojásért, vagy jelentéktelen utcai szóváltásból, cigaretta kérésből késelés és halál lett. Az út szélén látszólag bajba jutottakon próbált meg segíteni és majdnem halálra szúrták, hogy elvegyék az autóját. Kismillió ilyen esetről hallani, melyek igen nagy részét a Bándy-gyilkosság elkövetőjéhez hasonló rosszarcú, mondjuk ki cigánygyerekek követnek el. Terminátornak képzelik magukat és semmilyen gátlással nem rendelkeznek. Nem mérik fel tetteik súlyát, következményét, mérhetetlen dühöt éreznek minden és mindenki iránt, aki nem olyan, mint ők és ebbe a közegbe elég egy apró szikra és máris kész a tragédia. A törvények pedig rettentően elnézőek, egyszerűen képtelenek féken tartani ezt a fajta viselkedést. Enyhe törvényeket csak az a társadalom érdemel, amelyik tud viselkedni és a laza szabályozás mellett is kiválóan működik. Nem tudom ki gondolja azt a magyar társadalomról, hogy kiválóan működik, de gyorsan nyissa ki a szemét.

Mivel soha nem látott erőszak és agresszió söpör végig az országon ezért az emberek félnek. Lesütött szemmel járnak, a buszon is kerülik a cigányok tekintetét, nehogy baj legyen. Ha mellénk ülnek összeszorul a gyomrunk és abban reménykedünk, hogy nehogy hozzánk szóljon. Természetesen ha más kerül szorult helyzetbe elfordítjuk a fejünket és úgy teszünk, mintha mi se történt volna és amint lehet elmenekülünk a környékről. Az emberek nem azért felejtették el a segítségnyújtást mert önzők, hanem mert félnek és nem születnek hősöknek. Lehet, hogy 30 évvel ezelőtt még elég volt keményen rászólni egy buszon erőszakoskodó cigánygyerekre, de ma könnyen az életünkbe kerülhet. Őszintén gondoljuk át, hogy kinek van kedve egy vadidegen kedvéért az életét, vagy a testi épségét kockáztatni? Ezeket a bűnözőket ugyanis hergeli, hogy ha valaki szembe mer szállni velük, a lesütött szemmel kushadót megüti párszor de aztán megunja, viszont aki bátran odaáll abban kihívást lát és égtelen haragra gerjed, amiért meg merte őt szakítani a randalírozásban. Hogy mersz beszólni? Ki vagy te? Kell a balhé? Szinte biztos, hogy az a három kérdés hangzik el először, majd megkapjuk a magunkét.

Az a véleményem, hogy amíg a törvény és a rendőrök ilyen elnézőek ezekkel a gazemberekkel, addig az embertársi segítségnyújtást felejtsük el. Senki nem akar bajba keveredni, amibe aztán a törvény és a rendőrség nagy egyetértésben hagyja őt magára. Ez a féreg hat különböző vallomást tett eddig és mindet ki akarják vizsgálni...elképesztő...eltelt fél év és nem történt semmi, most kezdik a tárgyalát, pedig fél éve tudjuk, hogy ő gyilkolt és erőszakoskodott a lánnyal. Valamiért a nagy felháborodást keltő, különösen kegyetlen ügyekben csiga lassúsággal születik csak ítélet és minden szemét kiskaput hagynak kihasználni, mondvacsinált indokokkal újratárgyaltatni az ügyet. Szita Bence gyilkosa padlófűtéses luxuscellában várja, hogy megkezdődjön a per. De ha egy becsületes állampolgár jogos önvédelemből teszem azt leszúrja a házába betörő bűnözőt, akkor pillanat alatt van ítélet és pár hét múlva már mehet is a börtönbe, mert késsel védte az életét és a tulajdonát a betörő puszta kezével szemben...hát mi a fenét várunk? A lesütött szemek és a közöny országa lettünk!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://idegenrendesz.blog.hu/api/trackback/id/tr275065429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása